Transparent
Inloggen
Sluiten

Verwarring troef omtrent Chivu, Sonck en Mido

30 juni 2003 12:57 - Het Parool

Verslaggever: P.

De ontwikkelingen, of beter, de geruchten op de transfermarkt die betrekking hebben op Ajax worden steeds tegenstrijdiger. Nadat vanochtend De Telegraaf uitpakte met het bericht dat de deadline die voor de transfer van Cristian Chivu gold met twee weken is verlengd, weet Het Parool te melden dat Ajax, bij monde van Arie van Eijden, er vanuit gaat dat de aanvoerder nog een jaar bij de Amsterdamse club zal blijven. ??Ik verwacht niet dat Cristian nog een verrassing uit de hoge hoed tovert. Hij zou later nog weg kunnen, de transferperiode sluit pas eind augustus, maar hij is een type van een man-een-man, een woord-een-woord. Dat heeft hij vorig seizoen bewezen, dus ik heb geen reden aan zijn oprechtheid te twijfelen.??

Voorts blijken volgens Het Parool de contacten tussen Ajax en Genk tot op heden niet zo nauw als werd gesuggereerd. De voorzitter van Genk meldt in Het Parool dat er zich geen club heeft aangemeld voor Wesley Sonck, wat in strijd lijkt met eerdere berichten in het Algemeen Dagblad en Het Nieuwsblad. "Vooralsnog is niemand van Racing Genk benaderd door een club die Sonck wil kopen. En het zo blijft, zullen we proosten op het feit dat de beste Belgische spits nog minstens een jaar in ons midden is??, aldus de praeses van Genk in Het Parool. Wel wordt bevestigd dat Ajax interesse in de spits heeft, evenals Bayern Munchen, Glasgow Rangers en Lazio Roma.

Eveneens blijkt ook een tranfser van Mido onzeker: waar eerdere berichten een sterke link leggen met het Franse Olympique Marseille, wordt in Het Parool slechts gesproken over 'sluimerende belangstelling' van een aantal clubs.

Meer op Het Parool




Tags

genk sonck chivu mido cristian troef verwarring aangemeld bayern deadline eijden glasgow hoed lazio marseille monde nieuwsblad oprechtheid praeses proosten rangers roma sluimerende tegenstrijdiger telegraaf tovert tranfser

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal tsjah vos