Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'De Champions League is een podium waarin je wordt uitgedaagd op het hoogste niveau'

5 oktober 2018 13:13

Op de persconferentie van vrijdagmiddag kreeg Erik ten Hag de vraag of hij het verschil kan verklaren van Ajax in Europese wedstrijden en in de Eredivisie. "Het is logisch. De Champions League is een podium waarin je wordt uitgedaagd op het hoogste niveau. Dat brengt een ander soort spanning met zich mee en een andere geladenheid. Het is aan ons om dat verschil kleiner te maken", aldus Ten Hag. "Spelers zijn geen robots, maar je moet dat verschil wel kleiner zien te maken. Je moet de energie en motivatie nu veel meer uit jezelf gaan halen."

De reacties afgelopen weken zijn heel opportunistisch. De ene keer is alles geweldig en de andere keer is het helemaal niets. "Als coach van Ajax moet ik die extremen zien te managen. Als ik de reacties soms lees, als ik deze weg blijf volgen is Ajax volgend jaar kampioen van de Keuken Kampioen Divisie", zo gaf hij aan. "Het opportunisme wat steeds van links naar rechts gaat. We moeten in het midden blijven en weten te relativeren. Zowel de ene kant op als de andere kant op."




Tags

hag eredivisie extremen geladenheid motivatie opportunisme robots

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal