Transparent
Inloggen
Sluiten

Donny van de Beek in belangstelling Europese top: 'Als situatie zo blijft is vertrek bespreekbaar'

4 oktober 2018 14:50

Voetbal International weet te melden dat Donny van de Beek in de nadrukkelijke belangstelling staat van enkele Europese topclubs. Liverpool, Manchester United, Chelsea en AS Roma zouden allemaal concrete interesse hebben in de middenvelder van Ajax.

Manager Guido Albers bevestigt tegenover VI dat de interesse er inderdaad is. "Afgelopen zomer was het ook al concreet, maar Donny koos bewust voor een langer verblijf bij Ajax", zo geeft Albers aan. "Helaas is het allemaal in de afgelopen maanden anders verlopen dan we voor ogen hadden. Hij is een jonge speler, die minuten moet maken om zich te blijven ontwikkelen. Ook met het oog op zijn plek als international bij Oranje."

Een vertrek van Van de Beek is daarom niet uitgesloten. "Donny wil met Ajax dit seizoen prijzen winnen. Wij als management kijken ook naar de lange termijn. Als zijn situatie nog veel langer zo blijft, dan is een vertrek voor alle partijen een betere optie", aldus Albers. "Hier heeft niemand iets aan. Die afspraken zijn inmiddels ook met Marc Overmars gemaakt. Als de situatie zo blijft, is een vertrek bespreekbaar."




Tags

beek albers bespreekbaar chelsea guido liverpool oranje overmars roma

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch rulli schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor