Transparent
Inloggen
Sluiten

Ten Hag: "Winnen is hier de norm en normaal. Precies als bij Ajax"

2 oktober 2018 09:02

In het AD blikt Ajax-coach Ten Hag nog eens terug op zijn tijd bij FC Bayern München en hoe de clubcultuur daar doordrongen is van winnen. Hij vertelt over hoe hij met de beloften driemaal van stadsgenoot 1860 München won en dat dat als doodnormaal werd ervaren. Toen een editie verloren werd was Rummenigge hard: "Dit kan reden zijn voor ontslag, hè".

Bij de beloften van Bayern is de druk net als bij het eerste hoog, aldus Ten Hag: "De trainer van het eerste staat natuurlijk onder de grootste druk. Maar álle trainers hebben met enorme verwachtingen te maken. Ook die van de jeugdploegen. Winnen is de norm en normaal. Precies als bij Ajax. Alleen moet het bij Ajax ook nog met mooi voetbal. Zo bezien helpt die tijd in München mij nu nog steeds om met de verwachtingen om te gaan".




Tags

hag norm bayern doodnormaal doordrongen editie jeugdploegen rummenigge

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal