Transparent
Inloggen
Sluiten

"Ajax hoeft geen spelers meer te verkopen om te kunnen kopen"

28 juni 2003 11:34

Verslaggever: RvN

In De Standaard wilde Ajax directeur Van Eijden de interesse van Ajax in Sonck bevestigen noch ontkennen. Wel liet hij wetendat Ajax 'niet langer spelers hoeft te verkopen om anderen te kunnen kopen.' Of dat betekent dat Ajax inmiddels een andere deal heeft gedaan naast Mido of dat de verhuurde spelers voldoende financiele ruimte brachten, is onduidelijk. Wel is duidelijk dat de financiele problemen dus in ieder geval voorbij lijken en dat als Mido ook verkocht wordt, Ajax mogelijk door zou kunnen investeren in versterkingen. Volgens De Standaard zou AA Gent overigens recht hebben op 30% van het deel van een eventueel transferbedrag dat boven de 4,5 miljoen euro ligt, dat Ajax eerder aan AA Gent betaalde.

Meer op




Tags

gent mido eijden ontkennen sonck transferbedrag wetendat

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos