Transparent
Inloggen
Sluiten

AD: "Wesley Sonck beoogde spits van Ajax, vertrek Chivu onwaarschijnlijk"

28 juni 2003 00:15 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: P.

Het Algemeen Dagblad weet te melden dat de spits van Racing Genk, de 24-jarige Wesley Sonck, de beoogde nieuwe spits van Ajax is. De Amsterdamse club is in verregaande onderhandelingen met de Belg en zijn club.

Sonck is 25-voudig Belgisch international, scoorde de afgelopen twee seizoenen 29 en 20 competitietreffers en speelde Champions League, en is bij Genk getraind door Nederlander Sef Vergoossen. Sonck zou vijf miljoen euro moeten kosten. De enige kaper op de kust blijkt volgens het AD Lazio Roma te zijn.

Eveneens meldt het AD dat Mido in de belangstelling staat van een Franse club en, belangrijker, dat Ajax er niet van uit gaat dat captain Cristian Chivu de club zal verlaten. Ajax gaat er voor 95% vanuit dat de Roemeen ook volgend jaar het wit-rood-wit en de aanvoerdersband met de Andreaskruizen zal dragen nu zich er nog geen enkele club officieel voor Chivu heeft gemeld. Echter: aanstaande maandag verloopt de deadline en is alles pas zeker.

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

sonck chivu genk onwaarschijnlijk andreaskruizen competitietreffers cristian deadline kaper lazio mido roemeen roma sef vergoossen verloopt verregaande

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos