Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Het is aannemelijk dat Kostas Lamprou speeltijd gaat krijgen'

25 september 2018 18:57

In gesprek met Inside Ajax gaf Erik ten Hag aan dat de kans groot is dat Kostas Lamprou tegen HVV Te Werve in het doel zal staan. "Wij willen iedere competitie winnen, dus daarvoor moet je in het sterkste team spelen. Het is alleen niet uitgesloten dat woensdag in onze ogen een andere keeper nodig is dan André Onana en dus Kostas zal gaan keepen", aldus Ten Hag. "Sommige trainers kwalificeren een keeper als beker-keeper, maar dat doen wij niet. Maar het is aannemelijk dat hij speeltijd gaat krijgen."

Ook Kasper Dolberg lijkt te kunnen rekenen op een basisplaats in het bekerduel. "Als hij goed uit de wedstrijd tegen PSV is gekomen en daar lijkt het ook op, dan zou het maar goed kunnen dat hij aanstaande woensdag zal starten", zo gaf hij aan. "Hij heeft vrijdag een halve wedstrijd gespeeld en zondag ook. Dat duidt er op dat hij in het ritme aan het komen is. Dat heeft hij ook nodig om de vijf procent die hij nog mist om te dichten om ook een rol te kunnen spelen voor ons in de grote wedstrijden. Je ziet zijn klasse."

Ten Hag ging verder: "Wij hebben hem nodig, het team heeft hem nodig. Hij moet verder in het wedstrijdritme opbouwen, vertrouwen krijgen en zijn vorm vinden, zodat hij ook echt belangrijk voor ons kan worden."




Tags

hag kostas lamprou bekerduel dolberg duidt hvv kasper onana opbouwen wedstrijdritme werve

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter hag hlynsson kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper