Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic: 'Je gelooft gewoon niet wat er gebeurt in de eerste helft'

25 september 2018 05:49

Na de nederlaag tegen PSV stond Dusan Tadic gefrustreerd het Algemeen Dagblad te woord. "Je gelooft gewoon niet wat er gebeurt in de eerste helft. We gaven de goals weg. Alsof de grond onder je voeten wegzakt. Zo voelt dat", aldus de Serviër. "We waren in shock en kwamen daardoor niet in onze eigen kracht: de bal hebben, aanvallen en meteen druk zetten bij balverlies. Ons zelfvertrouwen kreeg een knak."

Voor Tadic is het nu zaak om vooruit te kijken. "Het is niet acceptabel voor Ajax om zo te verliezen als tegen PSV. We moeten nu laten zien dat we mannen zijn en geen jongetjes. Laten zien hoe wij in elkaar zitten", zo geeft hij aan. "We staan nu vijf punten achter op PSV, maar het seizoen is nog lang. De hoofden moeten omhoog. Er komen zware wedstrijden aan, ook in de Champions League tegen Bayern München en Benfica."




Tags

tadic acceptabel balverlies bayern benfica hoofden jongetjes knak shock wegzakt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat porto ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal