Transparent
Inloggen
Sluiten

Kees Jansma: 'Het lijkt er uit te zien dat Huntelaar en De Ligt gaan spelen'

23 september 2018 12:18

Matthijs de Ligt en Klaas Jan Huntelaar lijken tegen PSV toch gewoon in de basis te kunnen starten. Dat wist Kees Jansma zondagochtend te melden tijdens De Tafel Van Kees. "Het lijkt er uit te zien dat Huntelaar en De Ligt gaan spelen", aldus de presentator. "De vraag alleen is als je Neres er ook bij neemt of je dan drie spelers gaat opstellen die allemaal licht gekwetst zijn."

Volgens Hedwiges Maduro is het belangrijk dat De Ligt meespeelt tegen PSV. "Frenkie de Jong wil niet graag achterin spelen tegen Luuk de Jong. Als hij achterin gaat spelen, zou ik als spits zijnde bij hem gaan spelen", zo gaf hij aan. "Dan kan hij niet meer inschuiven en moet hij gaan verdedigen. Hij heeft liever ook dat hij zelf op het middenveld speelt. Matthijs de Ligt is voor Ajax enorm belangrijk."

Huub Stevens vroeg zich vervolgens af of het voor Ajax niet beter is als Klaas Jan Huntelaar niet kan spelen. "Ik ben niet zo zeker of het voordeel is dat Huntelaar speelt. Ik zou het interessant vinden als Ajax zijnde om met Tadic in de spits te spelen en Van de Beek vanuit het middenveld te laten komen", zei de voormalig trainer. "Ik denk dat dat voor PSV niet zo goed zal zijn als Tadic in de spits speelt. Viergever en Schwaab krijgen tegen lopende mensen een probleem. Ik heb met Klaas Jan gewerkt en ik weet hoe hij denkt. Ik zeg alleen dat in deze wedstrijd het goed zou zijn als hij geblesseerd zou zijn."




Tags

huntelaar jansma jong tadic beek gekwetst hedwiges maduro meespeelt neres presentator schwaab stevens viergever zondagochtend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch rulli schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor