Transparent
Inloggen
Sluiten

Nick Viergever: 'Ik heb bij Ajax een mooie tijd meegemaakt'

22 september 2018 06:58

In gesprek met De Telegraaf geeft Nick Viergever aan met een goed gevoel terug te kijken op zijn periode bij Ajax. "Ik heb bij Ajax een mooie tijd meegemaakt, altijd alles gegeven, nooit problemen gehad en twee seizoenen geleden een geweldige Europese campagne gedraaid. Met de ontmoetingen tegen Schalke 04 en Olympique Lyon in de ArenA als hoogtepunten", aldus Viergever. "Het mislopen van de landstitel bij De Graafschap en het missen van de Europa-League-finale door een schorsing waren sportieve dieptepunten."

Viergever neemt het Marc Overmars ook niet kwalijk dat hij vorig jaar geen nieuw contract kreeg aangeboden nadat een bod van VfB Stuttgart werd afgewezen. " Dat zijn keuzes. Toen had ik het er wel moeilijk mee. Ajax wilde mijn contract niet verlengen, maar me ook niet kwijt. Dat was een vreemde situatie. We hebben erover gesproken, maar op een gegeven moment moet je door", zo geeft hij aan. "Helaas raakte ik geblesseerd. Het mislopen van die transfer was wel zonde. Ajax kon nog een mooi bedrag ontvangen en ze zagen op lange termijn toch geen toekomst in me. Waar dat aan lag? Dat zou je aan hen moeten vragen. Kennelijk vonden ze anderen beter."

De verdediger heeft ook geen enkele rancune zondag als beide ploegen tegenover elkaar staan. "Nee, nee, nee, totaal niet. Ik vind het leuk om iedereen weer te zien", zegt hij daarover.




Tags

viergever arena campagne dieptepunten graafschap hoogtepunten landstitel lyon overmars rancune schalke stuttgart telegraaf vfb

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal