Transparent
Inloggen
Sluiten

David Neres: 'Ik houd me pas met interesse van andere clubs bezig als Ajax wil onderhandelen'

19 september 2018 06:20

David Neres heeft het uitstekend naar zijn zin bij Ajax, zo geeft hij aan in gesprek met De Telegraaf. Hij ziet het ook als een groot compliment dat een club als Borussia Dortmund afgelopen zomer 33 miljoen euro voor hem bood. Ajax wilde hem echter niet laten gaan. "Ik houd me pas met de interesse van andere clubs bezig als mijn zaakwaarnemer zegt dat Ajax wil onderhandelen. Natuurlijk heb ik wel over de interesse van Borussia Dortmund gelezen, maar er nooit over hoeven nadenken. Zo kon ik mijn focus volledig op Ajax houden", aldus de Braziliaan. "Maar het streelt je ego natuurlijk wel als een grote club zo veel geld voor je over zou hebben. Het is een teken dat ik op de goede weg ben."

De vleugelaanvaller besloot zelfs om zijn contract in Amsterdam te verlengen. "Uit de aanbieding sprak veel waardering. En voor mij is het nieuwe contract een stimulans om zo door te gaan, zelfs nog harder te werken en nog beter te worden", zo geeft hij aan.

Neres is zelf ook nog helemaal niet bezig met zijn toekomst. "Ik ben geen planner", zegt hij daarover. "Het belangrijkste doel is nu om te presteren en te schitteren in de Champions League. Je merkt in de groep dat we dat allemaal heel graag willen."




Tags

neres dortmund braziliaan ego planner schitteren stimulans streelt telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor transferbeleid vos wijndal