Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Wij denken niet dat we zo maar even gaan winnen'

18 september 2018 15:57

Op de persconferentie van dinsdagmiddag gaf Erik ten Hag aan dat hij het niet eens was met de opmerking dat iedereen er van uit gaat dat Ajax even simpel van AEK Athene gaat winnen. "Dat zijn wij niet. We zijn zelf verzekerd en hebben de overtuiging, maar wij denken niet dat we zo maar even gaan winnen. We spelen tegen een goede ploeg", aldus Ten Hag. "Je speelt in de Champions League. In de Champions League zijn alleen maar goede ploegen."

Inmiddels heeft Ten Hag ook een goed beeld van de kwaliteiten van de Grieken. "Europees is het een geslepen ploeg. Ze weten waar ze het over hebben en weten hoe het voetbal wordt gespeeld. Ze kennen de wetten van Europees voetbal", zo gaf hij aan. "Het resultaat staat bovenaan en zo spelen ze. Ze hebben ook het geduld om daar op te spelen en weten waar hun kansen hebben. Daar gaan ze dan ook voor. Wij gaan ons eigen spel spelen door dominant te spelen op de helft van de tegenstander."




Tags

hag aek dominant grieken wetten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper