Transparent
Inloggen
Sluiten

Klaas Jan Huntelaar: 'Ik had echt het gevoel dat hij er honderd procent in zou gaan'

15 september 2018 23:17

Toen scheidsrechter Dennis Higler voor een penalty floot na achttien minuten spelen, was het voor Klaas-Jan Huntelaar meteen duidelijk dat hij de strafschop wilde nemen. "Tadic en ik stonden allebei op de lijst. Ik voelde me goed en had echt het gevoel dat hij er honderd procent in zou gaan", aldus de aanvaller in gesprek met Fox Sports. "Ik focus me op dat moment en zei tegen hem dat ik hem wilde nemen. En toen scoorde ik. Hij merkte ook wel dat ik vrij zeker was."

Door de benutte strafschop kwam The Hunter qua Eredivisie doelpunten op gelijke hoogte met Marco van Basten en in de tweede helft wist hij hem ook voorbij te gaan. "Het is altijd mooi natuurlijk. Alleen is het nooit genoeg, dus wat dat betreft wil je altijd meer. Er moeten er nog wel een aantal bij", zo gaf hij aan.




Tags

huntelaar basten eredivisie fox higler hunter tadic

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos