Transparent
Inloggen
Sluiten

Daley Blind over kritiek: 'Ik vind het vooral heel erg overdreven'

14 september 2018 19:26

In een interview met Fox Sports geeft Daley Blind aan dat hij zich niet kan vinden in de kritiek die hij afgelopen week kreeg op zijn spel bij het Nederlands elftal. "Er is genoeg over gezegd. Ik vind het vooral heel erg overdreven. Ik wil er niet te veel over zeggen. Er is al heel veel over gezegd", aldus de verdediger. "Je krijgt tegenwoordig alles mee uit de media. Heel veel mensen praten elkaar na en het wordt heel erg overdreven vind ik. Dat vind ik heel erg jammer en is nergens voor nodig."

Blind ging verder: "Van de media win je het toch niet. Ik heb niet zo'n zin om de concurrentiestrijd met hun aan te gaan of zo daar over en weer te gaan vuren. Iedereen is vrij om zijn of haar mening te geven en dat moeten ze vooral blijven doen. Als hun daar een goed gevoel bij hebben, prima. Ik vind het nogmaals erg overdreven wat mensen schreven. Dat is niet leuk, maar hoort erbij blijkbaar."

De verdediger is niet bezig om revanche te nemen. "Ik vind gewoon dat ik mijn ding heb gedaan. Ik wil het er eigenlijk niet over hebben. Ik ben het er niet mee eens", zo gaf hij aan. "Ik ben nu bij Ajax en daar focus ik me op. Daar wil ik het bij laten blijven."




Tags

blind fox revanche schreven vuren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal