Transparent
Inloggen
Sluiten

Justin Kluivert: 'Ik gun het Ajax, het zijn nog steeds mijn vrienden daar'

6 september 2018 06:56

In een interview met het Algemeen Dagblad kreeg Justin Kluivert onder meer de vraag met wat voor gevoel hij naar de prestaties van Ajax van afgelopen week kijkt. "Het is wel een beetje gek. Tot deze zomer had ik nooit voor een andere club gespeeld dan voor Ajax," zo geeft hij aan. "Niet dat ik spijt heb, hoor. Maar soms denk ik heel even: stond ik daar maar. Ja, ook omdat het nu zo goed gaat met ze. Maar ik gun het Ajax, echt, het zijn nog steeds mijn vrienden daar, ik heb er zo lang gespeeld."

Kluivert gaat verder: "Maar ik zit zelf ook bij een mooie club, hè. Wij spelen ook Champions League. Ja, voor de loting kreeg ik wel even kriebels in mijn buik. Tegen Ajax spelen was wel heel bijzonder geweest."




Tags

kluivert buik kriebels

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal