Transparent
Inloggen
Sluiten

'Hakim Ziyech was aanvankelijk klaar met Ajax na communicatie rondom rugnummer'

4 september 2018 07:47

Tijdens Natafelen op Fox Sports onthulde Voetbal International-journalist Freek Jansen dat Hakim Ziyech helemaal klaar was met Ajax toen hem verteld werd dat zijn rugnummer was vergeven aan Dusan Tadic. Dat heeft de middenvelder zelf aangegeven in een interview in de VI van deze week. "Hij dacht 'bekijk het maar'. Dat was drie dagen voor de wedstrijd tegen Sturm Graz, waarin hij de beste speler was," zo geeft Jansen aan. "Het ging er om dat ze de hele week in Engeland op trainingskamp waren, Overmars was daar ook bij en hij hoorde er niks over. Tadic was toen al twee weken rond."

Jansen ging verder: "Toen landden ze op Schiphol. Hij ging naar de kapper, dat detail gaf hij ook nog even, en opeens had hij een gemiste oproep van Marc Overmars en een appje om zo snel mogelijk te bellen. Overmars gaf toen aan dat hij een probleem had en zijn nummer beloofd had. Toen was hij zo gekrenkt, omdat hij de hele week dag en nacht met ze op stap geweest was en meerdere mensen hier al vanaf wisten."

Het rugnummer zelf was geen enkel probleem. "Hij zei dat het maar een getal is," aldus Jansen. "Onder Bosz speelde hij met 22 een hartstikke leuk jaar. 10 of 22 ging het niet om. Het ging om de manier hoe het opeens snel er doorheen werd gedrukt."




Tags

jansen overmars ziyech tadic appje bosz engeland fox gedrukt gekrenkt getal graz kapper landden natafelen sturm trainingskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos