Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Frenkie de Jong kun je nauwelijks onder druk zetten. Dat is zo'n gave"

3 september 2018 06:52

Zondagavond was Erik ten Hag in Studio Voetbal lovend over het spel en de ontwikkeling van Frenkie de Jong."Hij heeft altijd de rust en altijd de oplossing. Hij scant zo goed dat hij altijd de oplossing naar voren weet. Je kunt hem nauwelijks onder druk zetten. Dat is zo'n gave," aldus Ten Hag.

Pierre van Hooijdonk sloot zich daar bij aan. "Die jongen is zo ontzettend belangrijk met het vooruitspelen, want Ajax zoekt altijd naar de spelers die tussen de linies vrij lopen," zo gaf hij aan. "Ik heb bij hem altijd het idee dat hij op een vrije dag naar Parijs gaat, naar die drukke rotonde op de Champs-Élysées en dan met een balletje zo oversteekt en dan links en rechts alle kanten op gaat. Hij raakt niet in paniek, nooit."




Tags

hag jong balletje champs elysees hooijdonk oversteekt paniek parijs rotonde scant vooruitspelen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal