Transparent
Inloggen
Sluiten

Frenkie de Jong over selectie Oranje: 'Natuurlijk mooi om mee te maken'

1 september 2018 07:48

In gesprek met het Algemeen Dagblad geeft Frenkie de Jong aan blij te zijn dat hij voor het eerst is opgeroepen voor het Nederlands Elftal. "Voor de eerste keer bij Oranje. Poeh. Altijd speciaal natuurlijk," aldus De Jong. "Tegen Peru is de dag van Wesley. Eén van de grootste Nederlandse spelers aller tijden. Als ik dan mijn debuut maak, zal dat voor de buitenwereld logischerwijs niet zo belangrijk zijn. Maar stilletjes zal ik er vol van genieten. En daarna uit bij de wereldkampioen. Voor mij natuurlijk mooi om mee te maken."

De middenvelder geniet er ook van dat hij nog een jaar bij Ajax kan spelen, ook al werd hij bijna dagelijks gelinkt aan een transfer naar Barcelona. "Alles is aanwezig voor een mooi seizoen. Een goede mix van jonge en ervaren spelers," zo geeft hij aan. "Hongerig ook omdat we te lang niets gewonnen hebben. Veel goede voetballers, dat is soms gewoon heerlijk spelen."




Tags

jong oranje barcelona geniet hongerig peru poeh stilletjes wereldkampioen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos