Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Het is fantastisch dat Frenkie de Jong er nu bij zit'

31 augustus 2018 13:35

Erik ten Hag vindt het volkomen terecht dat Frenkie de Jong is opgenomen in de definitieve selectie van Oranje. Dat gaf hij aan op de persconferentie van vrijdagmiddag. "Het is fantastisch dat hij er nu bij zit. Maar het is geen verrassing dat hij er bij zit. Het is duidelijk dat de bondscoach gecharmeerd was van hem en hij heeft zichzelf in de selectie gespeeld," zo gaf hij aan. "We hebben nu nog niet getraind vandaag, dus ik heb hem zelf nog niet gezien."

De trainer van Ajax kreeg de vraag of hij zelf met Koeman gesproken heeft over De Jong. "Wij hebben regelmatig contact over de spelers die in aanmerking komen voor het Nederlands elftal. Dan hebben we het over de ontwikkeling en de fitheid van de spelers," aldus Ten Hag. "In de gesprekken heb ik wel gemerkt dat Koeman gecharmeerd was van hem, dat heeft hij vanaf het begin al laten merken."


Tags

hag jong gecharmeerd koeman fitheid gemerkt oranje volkomen

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez bergkamp blind chelsea donvito ekkelenkamp fier greco hag huntelaar jong koen kunstenaar liam lidus luigitentorioabc neres overmars poulsen promes rcv renemar robbertb schuurs traoree valencia veltman wegvallen zak ziyech