Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag over loting Champions League: 'Nederland tegen Duitsland is altijd mooi'

31 augustus 2018 07:20

Na de loting voor de groepsfase van de Champions League bleef Erik ten Hag maar berichten binnen krijgen op zijn telefoon. Één van die berichtjes kwam van Arjen Robben, één van de sterspelers van Bayern München. "Arjen stuurde dat hij het een geweldige loting vond. Daar ben ik het mee eens," zo geeft de trainer van Ajax aan in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Bayern Munchen is toch ook een beetje mijn club geworden. Ik ken de stad, het stadion, de cultuur. Dat maakt het voor mij persoonlijk extra speciaal. Ik denk dat het ook voor onze fans een mooie tegenstander is. Nederland tegen Duitsland is altijd mooi."

Bayern München is de grote favoriet in de groep, maar Ten Hag ziet voor zijn ploeg voldoende perspectief. "De kracht van Benfica en AEK moet ik ontdekken. AEK is de kampioen van Griekenland en Benfica is altijd een goede club in Europees verband," zegt hij daarover. "De doelstelling is overwinteren in Europa. Het zijn voor onze ploeg prachtige affiches. In grote mooie stadions spelen bij Bayern en Benfica. En in Athene weet je op voorhand dat het een heksenketel wordt."




Tags

bayern hag benfica duitsland nederland aek arjen affiches griekenland heksenketel ontdekken robben sterspelers voorhand

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos