Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Dit is in principe de selectie waarmee we het verder verloop ingaan'

31 augustus 2018 06:50

Erik ten Hag gaf in gesprek met De Telegraaf aan dat hij het zal moeten doen met de spelers die hij nu tot zijn beschikking heeft. "We hebben een prima groep. En dit is in principe de selectie, waarmee we het verdere verloop van de competitie en de Champions League ingaan," aldus Ten Hag.

Na de wedstrijd tegen Dynamo Kiev gaf hij nog aan te hopen op een extra spits. "We hebben opties bekeken. Niet alleen spitsen, maar ook multifunctionele spelers," zo gaf hij aan. "Maar hun clubs wilden ze niet afstaan, de spelers waren financieel onhaalbaar of we twijfelden. Je moet wel zeker van je zaak zijn."

Ook is er intern besproken om Mateo Cassierra terug te halen van FC Groningen. "Dat is op dit moment niet aan de orde," zei hij daarover. "We hebben een bepaald plan met Mateo en dat is dat hij veel gaat spelen in de Eredivisie."

Ajax zet nu vol in op een contractverlenging van Hakim Ziyech. Gesprekken daarover zijn nog volop gaande. Maar voordat hij daadwerkelijk zal bijtekenen moet er 'nog heel wat water door de Rijn stromen', zo geeft De Telegraaf aan.




Tags

hag mateo telegraaf bijtekenen cassierra dynamo eredivisie groningen kiev rijn twijfelden water ziyech

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos