Transparent
Inloggen
Sluiten

Edwin van der Sar: 'Het vliegwiel moet nu gaan draaien'

30 augustus 2018 03:30

Algemeen directeur Edwin van der Sar gaf na de wedstrijd tegen Dynamo Kiev tegenover het Algemeen Dagblad aan dat dit nog maar het begin moet zijn van wat Ajax gaat laten zien. "Het vliegwiel moet nu gaan draaien," zei hij daarover.

In enkele maanden tijd is er binnen de club veel veranderd. In april stond Van der Sar nog een woedende groep supporters te woord nadat de ploeg in Eindhoven kansloos verloor van PSV. "We hebben een dramatisch seizoen 2017-'18 achter de rug. Dat is echt niet vergeten, maar we zijn nu blij met dit resultaat," aldus de algemeen directeur. "Dit was het doel. We hebben in november al aangekondigd dat we de selectie op tijd rond wilden hebben en kwaliteit wilden inkopen. Daar werd door de buitenwereld aan getwijfeld. Maar we hebben binnen alle geledingen van de club de schouders eronder gezet."




Tags

sar vliegwiel dynamo inkopen kiev

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afstemmen akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao eredivisie forbs gecontracteerd henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat mum porto ramaj sanchez sevic sosa spelmomenten steijn sutalo transferbeleid