Transparent
Inloggen
Sluiten

Daley Blind: 'Dit was mijn beste optreden sinds mijn terugkeer'

30 augustus 2018 03:23

Na de wedstrijd tegen Dynamo Kiev was Daley Blind blij met zijn eigen optreden. "Dit was mijn beste optreden sinds mijn terugkeer. Het zijn duels waarin je er moét staan, wedstrijden op leven en dood," zo gaf hij aan. "Het is nog nooit gebeurd dat een Nederlandse club drie voorronden in de Champions League overleefde. Dus de plaatsing is fan-tas-tisch! Ik denk dat de hele ploeg een enorm compliment verdient."

Dat Ajax zoveel kansen miste in Oekraïne doet niets af van de glans van de plaatsing van de groepsfase, zo vindt de verdediger. "Zeker niet. Het ging erom dat we doorgingen. Misschien ben ik de Nederlandse mentaliteit daar een beetje kwijtgeraakt," doelend op zijn periode bij Manchester United. "Het resultaat was daar heilig. En ik denk dat we alle drie de confrontaties nu dik verdiend hebben gewonnen. Je merkte dat de Champions League hét podium is waarop iedereen wil spelen."

De selectie van Ajax zal de loting gezamelijk gaan kijken. Blind heeft namelijk een lotingdiner georganiseerd. "Ik vind dat we samen moeten kijken tegen wie we in de Champions League spelen," zei hij daarover. Blind heeft zelf een duidelijke voorkeur wie hij wil loten: "Doe mij maar Manchester United!"




Tags

blind confrontaties dood doorgingen dynamo gezamelijk glans kiev kwijtgeraakt loten lotingdiner oekraine tas tisch

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor transferbeleid vos wijndal