Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'We gaan de Champions League in en dat is geweldig'

28 augustus 2018 23:37

Erik ten Hag was na de wedstrijd tegen Dynamo Kiev enorm blij, zo gaf hij aan in gesprek met Veronica. "Dit is genieten. Hoe deze groep in korte tijd zo naar elkaar is gegroeid en dan het bereiken van iets wezenlijks. Want dat is dit," aldus Ten Hag. "Het bereiken van de groepsfase van de Champions League hunkeren de spelers en de fans naar. Dan is het fantastisch dat we het bereiken. Ook de manier waarop, soeverein. De hele campagne die we gespeeld hebben in de zomer. Hoe het team zich ontwikkeld. We zijn op de goede weg. We gaan de Champions League in en dat is geweldig."

De trainer van Ajax kreeg de opmerking dat hij al eerder zijn ideale team gevonden heeft dan de zeven, acht wedstrijden waarvan Ten Hag zei dat hij nodig zou hebben. "Het is nog vroeg in het seizoen. Maar ik denk dat we op een heel goede weg zijn en dat moeten we zo doorzetten," zo gaf hij aan. "Er zit nog heel veel lucht naar boven in. Zowel individueel als op teamniveau. Daar moeten we keihard aan gaan werken, maar vanavond moeten we vooral genieten."

Het grote aantal kansen dat gemist werd, stemde Ten Hag minder tot tevredenheid. "Dat is ook zeker een punt van verbetering. We hebben ontzettend veel kansen bij elkaar gespeeld. Daar moeten we meer uithalen en we moeten meer scoren, dat is duidelijk," zei hij daarover. "Nu kan ik het wel even opzij zetten, maar als ik straks in de relativeringsmodus kom, zal ik ze dit ook wel onder hun neus wrijven."

Ten Hag wilde wel positief afsluiten. "Geweldig dat we in het kampioenenbal actief zijn. Daarin hoort Ajax. Zo normaal is het echter niet, want het was al even geleden. En zeker niet via zoveel voorrondes. Ik denk dat het een groot compliment is aan de staf en de spelersgroep," aldus een trotse trainer.




Tags

hag campagne dynamo hunkeren kampioenenbal kiev lucht relativeringsmodus soeverein stemde teamniveau trotse uithalen veronica wezenlijks

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal