Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'We hebben de steun van onze fans nodig, maar dat moeten we zelf ook afdwingen'

25 augustus 2018 07:49

In gesprek met Ajax TV laat Erik ten Hag weten genoten te hebben van de wedstrijd en de sfeer tegen Dynamo Kiev, maar dat het blik alweer gericht is op de wedstrijd tegen FC Emmen. "We hopen zaterdag een zelfde sfeer te creëren," aldus de trainer van Ajax. "Natuurlijk weet ik dat het een andere competitie is, maar ook daar hebben we dat altijd nodig. De steun van de fans in onze rug, maar dat moeten we zelf ook afdwingen en die uitdaging moeten wij aangaan."

Ten Hag is onder de indruk hoe tegenstander FC Emmen aan het seizoen is begonnen. "Het was verrassend in Den Haag. Heel goed spelend vanuit een goede organisatie, maar ook durven voetballen," zo geeft hij aan. "Het is een elftal waar heel veel enthousiasme in zit en zo hebben ze een prima resultaat behaald. Ook vorige week hebben ze in delen van de wedstrijd heel goed gespeeld."

De aanpak van FC Emmen-trainer Dick Lukkien, die zelf aan voetballen toe wil komen, bevalt Ten Hag. "Zo zijn ze vorig jaar gepromoveerd en daarin is hij al een aantal jaren bezig. De promotie naar de Eredivisie is een geweldige stimulans en een geweldige beloning, want het is uiterst knap," zegt hij daarover. "FC Emmen nog nooit in de Eredivisie en hij heeft het met zijn team voor elkaar gekregen. Dat is een compliment waard. Ik denk dat ze met deze filosofie heel veel punten bij elkaar gaan spelen."




Tags

hag emmen eredivisie dynamo kiev lukkien promotie spelend stimulans

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos