Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Siem de Jong verhuurd aan Sydney FC

23 augustus 2018 07:10

Via Twitter heeft Sydney FC de komst van Siem de Jong aangekondigd. De middenvelder was bij Ajax op een zijspoor beland en mocht daarom vertrekken. De Jong wordt door de Australische club nu voor een jaar gehuurd van Ajax. Een jaar geleden werd hij nog van Newcastle United teruggehaald nadat mede door veel blessureleed zijn periode in Engeland ook geen succes was.

Siem de Jong heeft veel zin om in Australië aan de slag te gaan. "Ik ben erg blij om voor Sydney FC uit te mogen komen dit seizoen en kijk uit naar mijn tijd in de A-League," geeft hij aan op de website van de club. "Ik zie veel overeenkomsten tussen Sydney FC en Ajax. Ze zijn allebei de leider in hun competitie met een reputatie om prijzen te pakken. Ik wil dat hier voortzetten."

De middenvelder gaat verder: "Ik wil niets meer dan succes en ik zal het team op iedere manier helpen om onze doelen te bereiken en alle prijzen te pakken waar we dit seizoen voor strijden."




Tags

jong sydney australie australische beland blessureleed engeland newcastle reputatie voortzetten zijspoor

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos