Transparent
Inloggen
Sluiten

André Onana over geboorte zoon: 'Ik geniet nog meer van het leven'

22 augustus 2018 06:58

Voor André Onana is er veel veranderd nu hij enkele maanden vader is van een zoon. Dat geeft hij aan in gesprek met De Telegraaf. "Niet alleen mijn leven, maar ook hoe ik denk. Ik voel me veel verantwoordelijker en geniet nog meer van het leven. Het is iets moois," aldus de doelman. "Ik heb al zoveel wedstrijden gespeeld, zelfs de finale van de Europa League. Nadat we ons plaatsten ten koste van Olympique Lyon, was dat het meest gelukzalige moment in mijn leven. Maar na de geboorte van André junior, op het moment dat ik mijn zoon in mijn handen had, was ik nóg veel gelukkiger."

Onana is ook vol vertrouwen dat Ajax gaat winnen van Dynamo Kiev als het lukt om de nul te houden. "Als je volgens de Ajax-filosofie speelt, is het moeilijk om de nul te houden. We zijn altijd de aanvallende ploeg, waardoor er achter de verdediging grote ruimtes ontstaan, die de tegenstander kansen op counters bieden," zo geeft hij aan. "Maar slagen we erin Dinamo Kiev van scoren af te houden dan winnen we, omdat we zoveel spelers hebben die een doelpunt kunnen maken."

De doelman kan echter niet uitsluiten dat hij bij Ajax zal vertrekken. "In de voetballerij zeggen sommige spelers vandaag dat ze zeker blijven en vertrekken ze morgen toch. Ik wil geen verwachtingen wekken. Het enige dat ik weet, is dat ik een contract heb tot 2021 en ik heel gelukkig ben bij Ajax," zegt hij daarover.




Tags

onana geboorte geniet kiev counters dinamo dynamo gelukzalige lyon telegraaf verantwoordelijker wekken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal