Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic: 'Ik hoop op een fantastische sfeer en dan zullen wij Dynamo Kiev pijn doen'

21 augustus 2018 16:00

Dusan Tadic kreeg op de persconferentie van dinsdagmiddag de vraag wat hij verwacht van de wedstrijd tegen Dynamo Kiev. "Ik denk dat het een moeilijke wedstrijd gaat worden, want het zijn de play-offs van de Champions League. Het is zowel voor hun als voor ons heel belangrijk," gaf de Serviër aan. "Het is een gedisciplineerd team dat op de nul kan spelen, maar wij hebben een team dat ze pijn kan doen. Wij zullen ons best doen om ze pijn te doen en dat moeten wij ook doen."

Tadic ging verder: "We spelen onze eerste wedstrijd thuis voor onze eigen supporters. Ik hoop op een fantastische sfeer en dan zullen wij ze pijn doen."




Tags

tadic dynamo kiev gedisciplineerd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper