Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Feyenoord kan zich nu alleen focussen op de competitie'

17 augustus 2018 13:44

Op de persconferentie van vrijdagmiddag werd Erik ten Hag gevraagd wat hij van de prestatie van Feyenoord vond in de Europa League. "Het is slecht voor het totale voetbal, want we hebben er allemaal last van," zo gaf de trainer van Ajax aan. "We hebben er internationaal last van, maar ook nationaal. Want zij kunnen zich nu alleen focussen op de competitie."

Ten Hag kan als trainer van Ajax ook weinig doen aan de prestaties van de andere clubs in Europa. "Wij proberen het goede voorbeeld te geven. Daar doen wij alles voor," zei hij daarover. "We zijn nu goed op weg. Wij zitten wel in Europa, zitten wel in de groepsfase. Dat was een belangrijk doel aan het begin van dit jaar. Belangrijk voor Ajax, maar ook zeker voor het totale Nederlandse voetbal."

Mogelijk dat het eerder starten van de competitie kan zorgen voor betere prestaties in Europa. "Ik hoorde mijn Russische collega van Vitesse waarom in Nederland de competitie nog niet begonnen was. Daar verwonderde hij zich over en daar heeft hij ook wel een punt," aldus Ten Hag. "Het is verdomd lastig om vanuit ons voetbal er meteen te kunnen staan. Eerder starten heeft echter ook haken en ogen. Neem de transferwindow en hoe zit het met vakanties? Met dat probleem hadden we nu ook al te dealen."




Tags

hag feyenoord dealen nederland transferwindow vakanties verdomd verwonderde vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos