Transparent
Inloggen
Sluiten

Frenkie de Jong: 'De kans is heel groot dat ik bij Ajax blijf'

14 augustus 2018 23:25

Na de wedstrijd tegen Standard Luik sprak Frenkie de Jong ook over de interesse van Barcelona in hem. Nog altijd vrijwel dagelijks is hij in de Spaanse kranten terug te vinden. "In het begin was het nog wel leuk. Je kan het wel gaan ontkennen, maar als Barcelona interesse heeft, streelt dat iedere voetballer denk ik. Maar op een gegeven moment had ik wel zoiets van 'daar komen ze weer' en gaan ze ook verhalen verzinnen. Dan hoeft het voor mij ook niet meer," aldus de middenvelder.

Hoe concreet de interesse van de kampioen van Spanje is, kon hij niet aangeven. "In principe blijf ik ook, maar dat kan ik niet zeggen. Misschien komt er over een paar dagen wel een club die een absurd bedrag biedt en dan zegt Ajax ook dat ik mag vertrekken. Je weet nooit hoe het loopt en je kan het niet voorspellen in het voetbal, maar de kans is heel groot dat ik bij Ajax blijf."

De laatste geruchten zijn dat De Jong bij Ajax blijft als de groepsfase van de Champions League gehaald wordt, maar dat hij direct naar Barcelona vertrekt als het de club niet zou lukken. Hier is echter niets van waar. "Dat is echt uit de lucht gegrepen," zo zei De Jong.




Tags

jong barcelona absurd lucht luik ontkennen standard streelt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos