Transparent
Inloggen
Sluiten

Klaas-Jan Huntelaar: 'We hebben veel te weinig gedaan om te winnen, dan win je ook niet'

11 augustus 2018 21:31

Klaas-Jan Huntelaar stond vol frustratie Fox Sports te woord en baalde duidelijk van het puntenverlies tegen Heracles. "Er was van alles te weinig bij ons. Te weinig wil gezien. Pas op het laatst, toen we in een hele situatie zaten. Voor de rest te weinig om te kunnen winnen," zo gaf hij aan. "Je moet naar jezelf kijken. We hebben veel te weinig gedaan om te winnen, dan win je ook niet. Ik vond ons niet fris ogen. Qua looparbeid waren we niet zo fel en gretig. We pasten ons een beetje aan aan Heracles en gingen er niet overheen qua intensiteit. Qua duels en lopen, die echte wil om te winnen. Dat miste ik een beetje."

De aanvaller ging verder: "Uiteindelijk moet je nog blij zijn met die 1-1, maar zo voelt het niet. Het voelt als een verliespartij. Ik denk dat het gelijk voor ons een hele goede wake-up call is. Dat je alles moet geven, elke wedstrijd weer. Je kan niet ongestraft spelen zoals vandaag. Ik weet niet of het een vorm van onderschatting was. Ik vond ons niet zo fris ogen en we moeten nu aan de bak."

Huntelaar kreeg ook de opmerking dat de ploeg het dinsdag tegen Standard Luik meteen weer goed kan maken. "Goed maken kunnen we dit niet, want we krijgen de punten er niet mee terug. Maar we willen naar de Champions League toe en daarin is die wedstrijd heel belangrijk. Maar dat is gewoon een enorme domper," aldus Huntelaar.




Tags

huntelaar heracles baalde fox intensiteit looparbeid luik onderschatting ongestraft pasten puntenverlies standard verliespartij wake

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah zucht