Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax wijzigt rugnummers: Dusan Tadic krijgt nummer 10, Hakim Ziyech terug naar 22

2 augustus 2018 21:10

Ajax heeft op de eigen website bekend gemaakt dat het enkele rugnummers van de selectie heeft aangepast. Dusan Tadic krijgt rugnummer 10, terwijl Hakim Ziyech weer met nummer 22 gaat spelen. Benjamin van Leer krijgt per direct nummer 16. De overige rugnummers zijn onveranderd gebleven.

De wijzigingen komen door de wens van Tadic, zo legt directeur spelersbeleid Marc Overmars uit. "Toen er een kans was om Dusan Tadic naar Ajax te halen, bleek tijdens de gesprekken dat het zijn uitdrukkelijke wens was om met nummer 10 te spelen. Daar heb ik toen mee ingestemd," aldus Overmars. In de tussentijd is geen transfer voor Hakim tot stand gekomen. En wij zijn blij dat hij hier nog speelt."

Overmars vervolgt: "Enkele weken geleden hebben wij het met Hakim en zijn zaakwaarnemer Mustapha Nakhli besproken. Zij zijn het er niet mee eens. Hakim speelt nu met het nummer waarmee hij bij Ajax begon en de UEFA Europa League-finale haalde. Ik heb veel waardering voor de manier hoe Hakim hiermee om is gegaan."




Tags

tadic rugnummers overmars ziyech benjamin ingestemd mustapha nakhli onveranderd tussentijd uefa uitdrukkelijke

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal