Transparent
Inloggen
Sluiten

Oranje verliest van Duitsland

3 mei 2000 17:45 - KNVB

Verslaggever: JL

Oranje onder de 16 heeft zijn tweede wedstrijd op het EK verloren van aartsrivaal Duitsland. De Nederlanders kozen opnieuw voor een aanvallend concept, maar ze werden vooral fysiek afgetroeft door de Duisters die beter tegen het weer bestand leken. Voor de Duitsers was het Schulz die de enigste goal van de wedstrijd maakte. Bij Oranje stonden Van der Vaart en Heitinga opnieuw in de basis.

In de andere wedstrijd van de poule wist Hongarije van Israel te winnen, waardoor Hongarije en Nederland nu beide 3 punten hebben. Aangezien het doelsaldo niet mee zal tellen zal Oranje vrijdag het onderlinge duel moeten winnen om de kwartfinales te bereiken.

Meer op KNVB




Tags

oranje duitsland hongarije aartsrivaal afgetroeft bestand duisters enigste heitinga israel kozen kwartfinales nederland nederlanders schulz vaart

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal