Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax bij uitschakelen Sturm Graz verzekerd van bijna 3 miljoen euro

1 augustus 2018 06:47

Mocht het Ajax lukken om Sturm Graz uit te schakelen in de voorronde van de Champions League, is het verzekerd van bijna 3 miljoen euro. Dat rekende De Telegraaf uit. Ajax is bij het bereiken van de volgende voorronde namelijk al verzekerd van deelname aan de groepsfase van de Europa League en dat zorgt voor een startpremie van 2,92 miljoen euro.

In de Europa League krijg je bovendien een premie van 570.000 euro per overwinning en 190.000 bij een gelijkspel. Daarnaast komt er nog geld uit de marketpool en kan Ajax rekenen op een uitverkocht huis voor drie wedstrijden.

De doelstelling van Ajax blijft uiteraard het bereiken van de groepsfase van de Champions League, waar een veel hogere startpremie en bonussen voor winst en gelijkspel liggen te wachten. Ajax zal daarvoor bij uitschakelen van Sturm Graz nog twee voorrondes moeten zien door te komen. Standard Luik zal in de 3e voorronde de volgende tegenstander worden.




Tags

graz sturm voorronde startpremie luik marketpool premie standard telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos