Transparent
Inloggen
Sluiten

Frenkie de Jong over de Spaanse kranten: 'Ik denk dan: pfff, daar gaan ze weer'

31 juli 2018 09:43

Nog altijd is Frenkie de Jong vrijwel dagelijks voorpaginanieuws in de Spaanse kranten. De opa van De Jong zag dan ook op de Spaanse camping steeds het hoofd van zijn kleinzoon voorbij komen. "Dat moet leuk zijn voor een opa. Ik denk dan: pfff, daar gaan ze weer," geeft de middenvelder aan in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Het is ook niet zo dat ik die kranten lees. Maar op Instagram wijzen mensen me er ook op. En ploeggenoten plagen al een beetje van: 'Kijk Frenkie, daar sta je weer'."

Tijdens de zomerstop heeft de middenvelder ook veel nagedacht over zijn carriere en hoe de toekomst er uit moet zien. "Daar heb je het dan veel over met je zaakwaarnemer, waar ik een goede band mee heb. En met mijn familie," aldus De Jong. "Aan de andere kant denk ik dat een carrière moeilijk is te plannen. Dat je zegt: over drie jaar wil ik daar staan en dan daarna weer daarheen. Je hebt wel een ideaalplaatje in je hoofd, maar of dat uitkomt is de vraag."

De Jong kwam tot nu toe tot 26 competitiewedstrijden in het eerste elftal van Ajax. Een stap naar de Europese top zou dan normaal gesproken erg vroeg komen. "Al is dat ook weer moeilijk te zeggen. Vaak kun je pas achteraf zeggen of het te vroeg is," zegt hij daarover. "Ik denk dat je er altijd over na moet denken. Als er interesse is, is het logisch dat je het er met mensen over hebt."




Tags

jong pfff opa camping ideaalplaatje kleinzoon plagen voorpaginanieuws zomerstop

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos