Transparent
Inloggen
Sluiten

Frenkie de Jong over Barcelona: 'Natuurlijk is er wel interesse, dat heeft iedereen wel door'

26 juli 2018 07:39

Frenkie de Jong sprak na de overwinning tegen SK Sturm Graz met Voetbal International onder meer over de interesse van FC Barcelona in hemzelf. "Ik ben gewoon speler van Ajax, dus op dit moment kan ik er heel weinig over zeggen. Natuurlijk is er wel interesse, dat heeft iedereen wel door. Maar zoals ik zeg, ik ben nu speler van Ajax," aldus De Jong.

De middenvelder is vrijwel dagelijks voorpagina nieuws in de kranten in Spanje. "Ik krijg het ook doorgestuurd. In het begin is het wel leuk, maar nu langzamerhand hoeft het van mij niet meer," zo geeft hij aan. "Ze mogen schrijven wat ze willen, dat is niet aan mij. Maar in het begin is het wel leuk en grappig dat ik in Spanje in de krant sta, maar nu is dat niet meer zo."

Vorige week gaf Xavi nog aan dat hij graag ziet dat De Jong naar Barcelona komt. "Dat was dan wel leuk om te lezen. Ik kreeg het volgens mij doorgestuurd. Als zo'n speler dat zegt, kun je wel zeggen dat je het niet wil, maar het is wel mooi," zegt hij daarover.




Tags

jong barcelona doorgestuurd grappig graz sturm voorpagina xavi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey derk elsimao gaal godts goedkopere handel hato henderson johanssen kiki kpmg kroes medic mislintat praag rensch rulli rvc sosa sutalo teze twente voorkennis vos wijs