Transparent
Inloggen
Sluiten

Hakim Ziyech: 'De hele wedstrijd waren wij de bovenliggende partij'

25 juli 2018 22:46

Na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen SK Sturm Graz was Hakim Ziyech tegenover Ziggo Sport tevreden over het spel van Ajax. "Ik denk dat we een goede wedstrijd hebben gespeeld. Veel kansen gecreëerd denk ik en de hele wedstrijd waren wij de bovenliggende partij," aldus Ziyech.

De middenvelder kreeg de vraag of het moeilijk was om zich op te laden, omdat hij heeft aangegeven te willen vertrekken en nog altijd bij Ajax speelt en bovendien ook geen goed WK kende. Het was in ieder geval niet te zien zo merkte de interviewer op. "Op een gegeven moment moet je ook de knop omzetten en focussen op wat komen zo gaat. Dat zijn dan zulke wedstrijden en die hoor je gewoon te winnen." zo gaf Ziyech aan. "De eerste paar dagen was het moeilijk om de knop om te zetten, maar daarna was het wel makkelijk."

Ziyech kreeg ook de vraag of hij nog altijd weg wil bij Ajax of zijn mening veranderd is nu de nieuwe spelers zijn gekomen. De international van Marokko wilde daar echter niet over praten. "Ik ben hier om over de wedstrijd te praten en niet om over de toekomst te praten," zei hij daarop.




Tags

ziyech knop graz interviewer laden marokko omzetten sturm ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper