Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic: 'Op de PlayStation speelde ik met Johan Cruijff'

24 juli 2018 07:05

In 2014 wilde Frank de Boer Dusan Tadic al naar Ajax halen, maar toen bleek de Serviër te duur. In gesprek met het Algemeen Dagblad laat Tadic echter weten altijd gedroomd te hebben om voor Ajax te mogen spelen. "Ik was al fan van Ajax toen ik klein was. Het was de club waar altijd overal shirtjes van hingen. Het geeft kippenvel om hier te mogen spelen," zo geeft de Serviër aan. "Op de PlayStation speelde ik met Johan Cruijff. In de players legendmodus. Oudere mensen kunnen mooi over hem vertellen."

Dat Marc Overmars en Henk Veldmate naar Southampton kwamen om hem persoonlijk op te zoeken maakte veel indruk op Tadic. "Dat zijn de belangrijke mensen waardoor ik naar Ajax ben gegaan. De plannen die zij mij schetsten, zijn mijn plannen. Ajax wil titels winnen en ik ook," zegt hij daarover. "En ik wil jonge spelers helpen. Laten zien dat ze hard moeten werken. Dat karakter het belangrijkst is en dat elke dag een mogelijkheid is om beter te worden."




Tags

tadic playstation boer gedroomd legendmodus overmars players schetsten shirtjes southampton veldmate

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos