Transparent
Inloggen
Sluiten

"Bassat wil afkoopsom betalen voor Koeman"

11 juni 2003 08:32 - AS.com

Verslaggever: RvN

Een van de presidentskandidaten bij Barcelona, de steenrijke Bassat liet gisteren op een persconferentie weteneen afkoopsom te willen betalen aan Ajax indien het daarmee Ronald Koeman weet over te halen naar Spanje te komen. Of dat ook daadwerkelijk zou gebeuren hangt wel af van de hoogte van de afkoopsom die Ajax vraagt en de financiele mogelijkheden die de club heeft, zo liet de realistische Bassat weten. Bassat is de enige kandidaat die niet continu schermt met namen van nieuwe transfers. Zo liet hij o.a. weten dat de komst van Beckham financieel absoluut onrealistisch is voor Barcelona. Bassat had lange tijd de leiding in de verkiezingsstrijd, maar moet nu Laporte naast zich dulden.

Ronald Koeman is een aantal dagen in Barcelona voor een korte vakantie om een aantal vrienden op te zoeken. Vlak voor de verkiezingen staat hij dan ook in het middelpunt. Gisteren liet Koeman in een televisie-interview nog weten zijn contract bij Ajax in ieder geval gewoon vol te maken. Of Ajax zou moeten besluiten de coach al dan niet uit financiele overwegingen te laten gaan. Maar dat is volgens de Ajax coach iets tussen geinteresseerde clubs en Ajax. Bassat pakte die opening, die Koeman overigens in de afgelopen maanden al diverse malen uitsprak, dus aan. Zonder daarbij de komst van de Ajax coach alvast te beloven aan de socios. Want de kans dat Ajax Ronald Koeman weg laat kopen, lijkt nihil.

Meer op AS.com




Tags

bassat koeman barcelona beckham laporte malen middelpunt onrealistisch opening presidentskandidaten schermt socios steenrijke uitsprak verkiezingen verkiezingsstrijd weteneen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon rulli shogun tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos