Transparent
Inloggen
Sluiten

Koers aandeel reageert niet op transferzomer

19 juli 2018 12:07

Alle spectaculaire transfers van deze zomer ten spijt, komt het aandeel Ajax op de beurs nagenoeg niet van zijn plek. De koers van het aandeel beweegt zich sinds begin mei al rond de 12 euro. Ook het volume (het aantal dagelijks verhandelde aandelen) is laag. Beleggers kijken derhalve vooralsnog de kat uit de boom en worden niet warm of koud van de miljoenenaankopen van de club danwel de hoge bedragen die in de media worden genoemd voor eventuele verkopen.

De meerjarentrend van het aandeel is nog altijd omhoog, waarschijnlijk mede onder invloed van de prachtige financiële resultaten van de club. Ruim 2 jaar geleden werden aandelen nog verhandeld voor prijzen tussen de 8 en 9 euro. Daarmee doet het aandeel Ajax het aanmerkelijk beter dan de beursindex AEX.
Tags

koers transferzomer aanmerkelijk aex beleggers beurs beursindex beweegt boom kat meerjarentrend miljoenenaankopen spectaculaire verhandeld verhandelde volume

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.214 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afserveren akpom berghuis bergwijn bertjek boerhout boomen branco brobbey chaotisch deadline elsimao farioli gaaei godts gooijer hato henderson jim kiki kroes leverkussen mislintat rensch rijkhoff sevic skimovic sutalo traore wilson