Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax speelt met 1-1 gelijk tegen Steaua Boekarest

7 juli 2018 21:04

Ajax heeft de vriendschappelijke wedstrijd tegen Steaua Boekarest niet weten te winnen. In het Gelderse Hattem werd met 1-1 gelijk gespeeld tegen de Roemenen. In tegenstelling tot de wedstrijd tegen FC Nordsjælland stond nu de beoogde basis elf op het veld, zonder de WK-internationals die nog vakantie hebben.

Steaua Boekarest opende al snel de score nadat Perr Schuurs mis zat bij een voorzet en de Roemenen hiervan wisten te profiteren. Ajax kreeg vervolgens mogelijkheden om gelijk te maken en uiteindelijk zorgde Carel Eiting ook dat de 1-1 ook daadwerkelijk op het scorebord kwam. David Neres gaf de bal voor op Eiting, die vervolgens met een knappe voetbeweging de verdediging te slim af was. Voor de middenvelder was het vervolgens een koud kunstje om de gelijkmaker binnen te schieten.

Ajax bleef vervolgens jagen op de voorsprong, terwijl Steaua loerde op de counter. Beide ploegen kregen ook voldoende kansen om daadwerkelijk de voorsprong te nemen, waarbij Ajax het beste van het spel had. De treffer van Eiting in de 24e minuut bleek uiteindelijk ook voor de eindstand gezorgd te hebben.

Opstelling Ajax: Onana, Kristensen (60' Pasquali), Schuurs, De Ligt, Wöber, Eiting, Mazraoui (58' Gravenberch), Labyad (78' Jensen), Neres, Huntelaar, Lang (64' Johnsen)




Tags

steaua boekarest eiting neres roemenen schuurs counter gelderse gravenberch hattem huntelaar jagen jensen johnsen kristensen kunstje labyad loerde mazraoui nordsjaelland onana pasquali voetbeweging wober

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos