Transparent
Inloggen
Sluiten

Valentijn Driessen: 'Daley Blind is al akkoord met Ajax, hij gaat een hele hoop verdienen'

6 juli 2018 23:08

In het programma VI Oranje blijft thuis gaf chef voetbal van De Telegraaf Valentijn Driessen aan dat Daley Blind al akkoord is met Ajax. "Hij gaat een hele hoop verdienen, Engelse salarissen moeten we dan aan denken," geeft Driessen aan. "Of ja, niet aan salaris. Hij krijgt tekengeld van een paar miljoen en daarnaast een uitstekend salaris. Dan kom je in de buurt van dat Engelse gebeuren."

In tegenstelling tot wat The Sun meldt, zal de transfersom een probleem vormen. "United wil 17 miljoen voor een contract van negen maanden, dat gaat voorlopig niet door," zegt hij daarover.

Johan Derksen vindt het terecht dat Ajax van het salarisplafond afstapt om Blind binnen te kunnen halen. "Als ze dat niet doen en daar niet vanaf gaan, krijgen ze nooit de routiniers die ze nodig hebben om die jonge spelers te begeleiden. Die jonge spelers hebben veel meer aan een routinier dan aan een trainer met een accent die zit te schreeuwen in de dug-out. Die heeft ook geen invloed," aldus Derksen.




Tags

blind driessen derksen accent afstapt chef dug oranje routinier routiniers salarisplafond sun tekengeld telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao eredivisie forbs henderson kiki liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht