Transparent
Inloggen
Sluiten

Justin Kluivert: 'Ik wilde hoger, omdat ik voelde dat ik dat aan kan en dat nodig heb'

1 juli 2018 17:51

In een interview aan het clubkanaal van AS Roma geeft Justin Kluivert onder meer aan waarom hij naar de Italiaanse club is gekomen. "Als ik kijk naar vorig jaar was ik een heel jonge speler. Nu heb ik gezien hoe het voetbal werkt op het hoogste niveau," aldus Kluivert. "Ik wilde hoger, omdat ik voelde dat ik dat aan kan en dat nodig heb. Een club als AS Roma is een geweldige mogelijkheid daarvoor, dus heb ik voor deze club gekozen."

De vleugelaanvaller is ook vol ambities. "Ik wil AS Roma kampioen maken, daarvoor ben ik hier gekomen. Ik weet dat het al lang geleden is, maar met het team dat we dit seizoen gaan krijgen, moet dat zeker mogelijk zijn," aldus Kluivert. "We moeten het seizoen meteen ingaan met de gedachte dat we kampioen gaan worden en dan zien hoe het gaat. We moeten gewoon ons best doen."

Ook persoonlijk heeft hij doelen. "Spelen natuurlijk. En iedereen beter leren kennen, zowel binnen als buiten het veld. En scoren, scoren, scoren," zegt hij daarop.




Tags

kluivert roma clubkanaal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn bonjouren boomen draaicirkel elsimao farioli gaaei gooijer hato henderson houterig kaplan kiki koeman kroes logger medic mum onzin rensch rugani rulli sevic sosa sutalo verdedigt watje wegdoen weghorst