Transparent
Inloggen
Sluiten

'Juventus wil Moise Kean betrekken in transfer Matthijs de Ligt om transfersom te drukken'

29 juni 2018 13:04

Juventus zou Moise Kean willen betrekken in een transfer van Matthijs de Ligt. Dat meldt het Italiaanse TuttoSport. De kampioen van Italië wil de verdediger graag binnen halen, maar Ajax wil niet meewerken aan een transfer. Om de prijs echter te kunnen drukken en Ajax proberen te overtuigen wel mee te werken, zou Juventus het Italiaanse-Ivoriaanse aanvaller Moise Kean in de transfer willen betrekken.

Kean wordt gezien als een groot talent, maar komt bij Juventus niet aan de bak. Afgelopen seizoen kwam hij op huurbasis uit voor Hellas Verona. Mede door een spierblessure kwam hij maar tot 19 wedstrijden en wist hij vier doelpunten te maken.

De nu 18-jarige spits maakte op 19 november 2016 zijn debuut bij Juventus en was daarmee de eerste speler geboren in deze eeuw die speeltijd kreeg in de Serie A. Bovendien is hij ook de jongste debutant ooit bij de kampioen van Italië.




Tags

juventus kean moise eeuw hellas ivoriaanse tuttosport verona

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat porto ramaj rensch sanchez sevic sosa steijn sutalo topaankoop transferbeleid wijndal