Transparent
Inloggen
Sluiten

'Hakim Ziyech bij AS Roma in beeld als rechtsbuiten, nog groot gat tussen Ajax en Roma over transfersom'

29 juni 2018 11:18

Hakim Ziyech is bij AS Roma niet in beeld als middenvelder, maar als rechtsbuiten. Dat meldt Il Romanista. Gesuggereerd werd dat een transfer van Ziyech naar AS Roma lastig zou worden, omdat de nummer drie van Italië de Argentijn Javier Pastore had aangetrokken, maar Ziyech is bij Roma nooit in beeld geweest voor dezelfde positie.

AS Roma heeft door het aantrekken van Justin Kluivert genoeg opties aan de linkerkant, maar aan de rechterkant alleen de beschikking over de Turk Cengiz Ünder, nu Grégoire Defrel lijkt te vertrekken. Ziyech staat daarbij bovenaan de verlanglijst om die plek in te vullen.

Ziyech heeft al geruime tijd een akkoord bereikt over een contract met AS Roma. Aanbiedingen uit de Premier League en de Bundesliga heeft de international met Marokko ook afgezegd, omdat hij alleen naar Rome wil gaan. De onderhandelingen met Ajax verlopen echter zeer moeizaam.

Ajax wilde aanvankelijk 45 miljoen euro hebben, maar is inmiddels met de vraagprijs gezakt naar iets minder dan 40 miljoen. Het laatste bod van AS Roma ligt tussen de 22 en 25 miljoen met 5 tot 7 miljoen aan bonussen.

Omdat het gat tussen beide ploegen nog steeds erg groot is, is technisch directeur van AS Roma Monchi al aan het kijken naar andere opties. Een van die opties is de Zweed Emil Peter Forsberg van RB Leipzig. Zijn vraagprijs bedraagt echter ook 40 miljoen euro, terwijl hij in de concrete belangstelling staat van Arsenal en Atletico Madrid.




Tags

roma ziyech arsenal atletico bundesliga cengiz defrel emil forsberg gregoire javier kluivert leipzig madrid marokko monchi pastore romanista rome turk under verlanglijst zweed

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos