Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic uitgeschakeld op WK na nederlaag van Servië tegen Brazilië

27 juni 2018 21:53

Dusan Tadic kan zich opmaken voor zijn verhuizing naar Amsterdam. Door de 0-2 nederlaag tegen Brazilë is Servië uitgeschakeld op het WK, omdat de ploeg minstens een gelijkspel nodig had om nog kans te maken op de volgende ronde. Door het gelijkspel van Zwitserland tegen Costa Rica zou Servië uiteindelijk zelfs gewonnen moeten hebben om door te kunnen gaan.

Tadic stond zoals gebruikelijk in de basis opgesteld en bleef ook de gehele wedstrijd op het veld. Ondanks dat de Serviërs een hoop kansen kregen om tot scoren te komen, wilde de bal er maar niet in. Paulinho en Thiago Silva lukte dat wel namens Brazilië, waardoor een 0-2 nederlaag voor Servië het gevolg was.




Tags

tadic brazile costa paulinho rica serviers silva thiago verhuizing zwitserland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal