Transparent
Inloggen
Sluiten

Lasse Schöne: 'Het hele gebeuren met Nouri zit gewoon erg diep'

27 juni 2018 06:43

In gesprek met De Telegraaf reageert Lasse Schöne op het nieuws over Abdelhak Nouri, waarin Ajax de volledige aansprakelijkheid erkent. "Je wordt even teruggeworpen naar het slechte gevoel van een jaar geleden. Want het hele gebeuren met Nouri zit gewoon erg diep," geeft Schöne aan, die verder nog geen contact heeft gehad met zijn ploeggenoten. "Daarom wil ik nu niet te veel ingaan op bijvoorbeeld de vertrouwensband tussen spelers en medische staf bij Ajax. Na wat is gebeurd in onze groep, is het belangrijk dat er vertrouwen is tussen alles en iedereen."

De situatie liet hem niet onberoerd op het WK. "Het zijn moeilijke momenten, allereerst natuurlijk voor de direct betrokkenen. Voor mij is het een vervelende situatie omdat ik me tegelijkertijd moet focussen op Denemarken om zover mogelijk te komen op dit WK," zegt hij daarover.




Tags

nouri schone aansprakelijkheid denemarken onberoerd telegraaf teruggeworpen vertrouwensband

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat porto ramaj rensch sanchez sevic sosa steijn sutalo topaankoop transferbeleid wijndal