Transparent
Inloggen
Sluiten

Peter R de Vries: 'De familie is ontzettend blij dat Ajax nu eindelijk erkent hoe de feiten liggen'

26 juni 2018 06:34

De familie Nouri is blij dat Ajax erkent fout te zijn. Dat geeft Peter R de Vries aan tegenover De Telegraaf, die namens de familie het woord voert als algemeen directeur van advocatenkantoor De Vries & Kasem. "De familie gaat het in de eerste plaats om de erkenning," aldus De Vries. "De familie is ontzettend blij dat Ajax nu eindelijk erkent hoe de feiten liggen. Het heeft te lang geduurd, maar we zien in dat het dapper is dat Ajax dat nu zo doet."

De Vries is echter ook kritisch op Edwin van der Sar. "De nieuwe feiten, waarover Van der Sar praat, zijn er in onze ogen niet. Als Ajax had gewild, had de club veel eerder over alle essentiële informatie kunnen beschikken," zo geeft hij aan. "In januari hebben we Ajax al formeel aangeschreven. Het is vervelend dat het daarna nog bijna een half jaar heeft geduurd."

Hij vindt het bovendien ook vervelend dat er een bepaald beeld is ontstaan van de familie en advocaten omdat Ajax bleef volharden dat er niets fout is gedaan. "Terwijl die altijd de juiste agenda hebben gevoerd, zo blijkt nu wel uit de ondubbelzinnige erkenning van Ajax," zegt hij daarover.




Tags

vries erkenning geduurd sar advocaten advocatenkantoor dapper essentiele formeel kasem nouri ondubbelzinnige telegraaf volharden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afca axel barcelona berghuis beuker derk dongen elsimao eredivisie faberski farioli feyenoord hato johanssen jordi kaplan kiki kroes lido nac oranje pasveer post ramaj rensch rulli sevic sutalo traore veerman