Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman reageert op uitlatingen Adriaanse

6 juni 2003 20:10

Verslaggever: P.

De aandacht voor Ajax naar aanleiding van de prestaties in de Champions League ging in de media gepaard met verhoogde belangstelling voor voormalig Ajax-trainer Co Adriaanse, die meermaals aangaf dat hij verantwoordelijk is voor het fundament van het huidige Ajax. In een uigebreid interview met het maandblad Johan spreekt Koeman zich kort en duidelijk uit hieromtrent.

De huidige trainer van Ajax wijst erop dat de groep qua samenstelling inderdaad weinig wijzigingen heeft ondergaan, maar vraagt zich af of de groep dezelfde ontwikkeling zou hebben doorgemaakt en dezelfde resultaten zouden hebben behaald indien Adriaanse nog aan het roer zou staan. "Blijkbaar vindt Adriaanse dat hij geen fouten heeft gemaakt, maar als je geen fouten maakt, wordt je niet weggestuurd" (..) "Ik denk dat er nog veel frustratie aanwezig is bij Adriaanse".

Ook de mening van Adriaanse dat hij een betere onderwijzer is en alles beter uit kan leggen neemt Koeman min of meer voor kennisgeving aan. Hij meent dat deze spelersgroep meer behoefte heeft aan iemand die alles kort en krachtig uit kan leggen op basis van ervaring.

Meer op




Tags

adriaanse koeman fundament hieromtrent kennisgeving maandblad onderwijzer roer uigebreid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn brobbey elsimao eriksen farioli forbs gaal godts hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes mannsverk passing potter riedewald sevic shogun sutalo tahirovic taylor voetbalprimeur volendam vos zorgeloos