Transparent
Inloggen
Sluiten

Mike Verweij: 'Erik ten Hag heeft het bevrijdende telefoontje van Marc Overmars over Tadic gehad'

23 juni 2018 21:37

In gesprek met Telegraaf Vandaag geeft Mike Verweij aan dat Erik ten Hag van Marc Overmars al te horen heeft gekregen dat Dusan Tadic naar Amsterdam gaat komen. "Tadic heeft zijn woord gegeven aan Ajax, de clubs zijn er nagenoeg uit. Dus die deal gaat door," aldus Verweij.

De Telegraaf-journalist gaat verder: "Erik ten Hag hebben we net ook gevraagd over Tadic. Hij hield eigenlijk weinig slagen om de arm. Hij gaf ook aan dat hij het bevrijdende telefoontje van Marc Overmars heeft gehad en dat hij daar erg blij mee was. Hij gaf ook aan waarom hij daar blij mee was. Normaal gesproken gaat dat door. Er moeten wel heel gekke dingen gebeuren mocht dat nog fout gaan."
Tags

tadic hag overmars verweij bevrijdende telefoontje telegraaf gekke

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

annex avila berghuis bergwijn bertjek boomen brobbey chaotisch elsimao farioli godts hato henderson inverted janse jim jong kaplan kiki kroes linkspoot mika mislintat olympiakos sevic skimovic sneer sosa sutalo wijndal